Lunchgerechten voor groot en klein

Voor een ieder wat wils!

Onze lunchroom in Nunspeet is het gehele jaar geopend voor een lekkere en ouderwetse lunch. Of het nu gaat om een eerlijke pannenkoek, een gewone tosti of een uitgebreide plate- maaltijd, onze keuken bereid dit allemaal vers voor u. Bij ons schuift u gewoon gezellig aan. Wij maken graag een praatje en hanteren een ouderwetse gastvriendelijkheid. Groot of klein, bij Picobello is iedereen welkom. Ons bedrijf is teven rolstoelvriendelijk. Ons gezellige terras kijkt over de drukke winkelstraat van Nunspeet, hierdoor is het bij ons een levendige gezelligheid.

Dagelijks maken wij heerlijke monchoutaart en appeltaart. Daarnaast variƫren wij graag met diverse taart en gebak soorten. Deze kunnen ook in onze winkel worden afgehaald zodat u er thuis van kunt genieten.

Picobello biedt ook kleine gezelschappen plaats om bij ons te komen lunchen of gebruik te maken van onze plate-service, reserveren is dan wel gewenst. Dus heeft u een verjaardag te vieren of een klein jubileum? Dan nodigen wij u uit om dit samen met ons onvergetelijk te maken.

U kunt bij ons ook broodjes bestellen, even van tevoren bellen en zo klaar!